Google+ Followers

Thursday, 23 May 2013

Sahabat Selamanya

SAHABAT.. 
Susah utk aq mulakan cerita tntg sahabat2 aq ni.. :) 
Knp ea??? mgkn kerana bila menulis,, aq jd "nerd"  seketika.. hahahha
aq ditakdirkan utk mmpnyai 4 sahabat. Awalnya,, aq hnya ada 1..
Tp bila dah masuk form 5,, tiba2 je,, sahabat aq da terberanak lg 2..
siapa mereka??? 
Biarlah aq gelar mereka sbg Datin H, Puan seri D dan Dr R..
*haha.. masin mulut aq... :)
Jom start dgn Datin H.. Berikut adalah ciri2 yg ad pd Datin ni..
  • cantik
  • tggi org nya
  • sgt la giler anime
  • suka rempit
  • garang orgnye 
 hahaha...
Sudah ditakdirkan sejak dr azali,, aq berkenalan dgn si H dr drjah 1.. Mula2 kwn biasa je.. tp bila da lama2 tu, bibit percintaan kami mulai mekar.. Mana tidak nya.. aq sekelas dgn dye since drjah 1 smpai form 5 kot!! Bila dia nangis, aq bg bahu.. Bila dia berak,, aq bg jamban.. Bila dia senyum,, aq pon LEMPAR senyuman balik kat dia... pahit manis sweet sour kelat semua kami lewati bersama.. Aq x pnah lupa jasa kau bg aq fotostat nota BM kau. yela,, ko pnat2 tulis,, aq senang2 je fotostat an.. pastu,, ko pn baik dgn aq.. ko tetap kawan dgn aq even wkt tu aq ni selekeh tahap gaban. ko ingat x, aq pnah pakai handsock kat kaki sbb stokin aq koyak giler.. hahaha... aq ingt lg,, ko la yg ajar aq cara gosok tudung skola.. Mak ko pon baik.. stokin aq yg aq basuh 2mggu skali tu pon mak ko sggup tlg jahitkan.. :( malu nye lahai... lg 1 yg aq x kn pnah lupa,, kita rempit lpas balik skolah.. n aq jatuh dpan kdai mek kelate ue.. sakit dowh jatuh. nasib baik van putih tu sempat brek.. kalau x,arw** la aq an.. :) k la.. aq nk story pasal puan seri lak

Puan sri D.. Bakal pelukis komik yg paling handal seantero dunia.. wa tabik sama lu.. ko lukis cantik do!!!!! haha... kisah cinta kita bermula wktu kita form 5 an?? aq pn x tau masa bila ko mula taruh hati kat aq.. tp, aq perasan kau slalu curi2 pndg aq dlm klas... pastu kenyit2 mata.. atoto.. comel la tu an... haha.. Aq still simpan lg hadiah yg ko bg kat aq tu.. sgt menusuk kalbu kad tu wei.. kreatif do kau ni.. haha.. Aq still terbayang2 muka kau dlm kelas.. bila x paham,, sggup kau berdiri bgn n tnya kat cikgu.. even ko kena perli.. kalau aq,, konfom banjir dah air mata, air kencing, air ketumban dan air2 yg sewaktu dgnnya.. tp kau maintain je,, siap bantai lawan lg tu.. wakaka.. no wonder la result kau gempak an.. Ko pon baik dgn aq,, Stlh lama aq loading dlm otak aq segala jasa baik kau,, aq x ingat la wei apa yg kau pnah wat baik dgn aq.. haha.. tipu je.. aq ingt kau slalu bg aq tiru homework, bg aq mknn kau... urm,, yg lain aq da lupa la.. haha.. ko bg aq cheezy wedges 15 kotak la nk bg aq ingt kat kau.. hahhaha

dah3. melalut je.. kang cerita pasal Dr R  x sempat siap lak kang.. Dr R!!!!!!!!!!! ko la minah paling blur yg pnah aq jmpa.. mana x nye,, asal aq tnya ape je,, mesti kau akan jawab "ha?? oh.. ha...." hahaha.. tp ko cantik. ni x dinafikan... :) thx rini da ajar aq copy paste. tanpa kau,, aq x kan tau apa itu copy paste.. hahaha.. aq harap kau beraya menjadi seorang doktor/misi/persatuan bulan sabit merah/bidan/dukun.. eh.. tu syirik.. haha.. wa syg kat lu beb.. blaja rajin2.. layan la k pop kau tu.. MINHO aq punya.. haha.. minho ni sekor je pon korean yg aq knal an.. k wei btw thx utk cover handset.. mak aq da curi hadiah yg kau bg kat aq tu. dia wat ltak hp dia lak.. haihhh



FRENZZ!!!!!!!! Ketahuilah.... aq syg korg.. kita buddies.. kita kekal selamanya.. in syaa Allah.. :) kenang daku dlm doamu ye bini2 ku sekalian. muahx!!!!

selamanya sayang kalian

 
 

2 comments: