Google+ Followers

Monday, 27 May 2013

MR FIZAN

Setelah beberapa hari aq x update blog ni, terasa kering jgk idea nk tulis menatang apa.
Tiba2 teringat insiden beberapa hari lepas.
Waktu tu, aq baru nak cek fb seorang hamba Allah ni yg diberi nama MR FIZAN. 
tapi... alangkah TERKEZUT nye aq bila tgk dye remove aq as friend dia!!!
KUANGJAQ!!!
Aq pon tros pm dye.. Tnya dia mcm2 pasai pa dia remove aq?? 

kemudian lepas 1 hari, lepas 2 hari, lepas 3 hari, shit!! dia still x reply..

aq pon mula muhasabah diri.
knp dia buat mcm tu?
sblm ni kami ok ja?
mgkn kah dia marah kat aq??? aq wat salah apa wei kat ang?
hadoi... pening aq pikiaq..

Demi utk menyedapkan hati aq,, aq pon buat andaian.
Mgkin dia tertekan butang remove as friend kot. 
x pon,,, die kena hack ke..

x pela.. aq redha. dah hang x mau kawan dgn aq,, xpala..
aq still syg hang mcm dulu.
kita kan kawan.. :) 

p/s:kalau  abg baca blog ni,,, add la sy balik ye.. 

No comments:

Post a Comment