Google+ Followers

Wednesday, 22 May 2013

asslamualaikum...
haa.. x jawab dosa.. :)

1st story,, saya pon x tau nk mula dgn cerita ape.. terlalu byk yg nk sy nk story sbnr nye.. :)
ok,,, lets start with my love story.. 
sy ada ramai sgt org yg sy suka.. hahahaha.. jgn ingt sy playgirl plak.. nope!! i'm not that kind of person ye.. ok.. lets begin with mr A.. haha... dia ni debab orgnye.. sikit pon x hensem. tp yg sy pelik,, awat yg ramai sgt org dok minat kat dia?? sy tau la dye player ragbi.. peluk bola kuat2.. awat. hampa ingt dia blh dok peluk hampa mcm dia dok plok bola rugby tu ka?? aq takut hampa sesak nafas st gi kot.. so,, adalah baiknya hampa stop ligan dya,, n pass ja kat aq.. hahahhaha *gelak evil... 
ok.. now,, mr F plak.. huhu.. kami break lama dah.. wa cakap lu.. dia ni pon x hensem. muka da la mcm sarang tebuan ja.. tp awat la ramai jgk org dok minat kat dia?? sob2.. adakah mgkin takdir hidup aq utk dapat bf yg menjadi  WANTED bg setiap gerangan wanita.. hamboih.. bombastik ayat aq.. :) x pala wei.. da bkan jodoh aq dgn hang... aq redha jala..
ok,, mr R plak.. ha..... ni aq x tau lagi.. R tu stand utk RIGHT sebenarnye.. so,, aq skrg ni hnya menanti mr Right akan berkunjung dlm hidup aq.. hopefully after nikah.. blh jgk eden merasa "bercinta selepas nikah". org2 tua dok ckp,, syok cinta lpas nikah.. knp?? aq pn xtau.. hahahahaha :p   
 

2 comments:

  1. Waalaikumussalam. Macam mana nak follow? Hahaa

    ReplyDelete
  2. isma pon x tau... heargh!!!!!!!! tlg la isma

    ReplyDelete