Google+ Followers

Wednesday, 29 May 2013

Putus Cinta

 saya cadangkan awak baca blog ni dgn buka lagu "i will always love u" dekat playlist di atas ye.. 
Assalamualaikum...
Kali ni,, mood nk tulis pasal putus cinta pulak..
Hurm,, mcm isma ni,, da byk kali sgt dah putus cinta..
Mula2 putus memg rasa sakit sgt.. nangis jea keja..
Mata lebam.. Hilang mood,, Rasa nak marah2 je kan..
Tp alhamdulilah,,selalunya isma akan sedih kejap je..
Paling lama pun 2 tahun.. hahaha
Terkezut korang??
ye... Isma masih lg bersedih sbb putus cinta..
Kadang2 tu,, sedih bukan sbb kita rindu kan org nya,,
Tp,, sy rindukan memori sy bersama si dia..
Memori manis..
Waktu bercinta,,semua indah kan?? taik pon rasa coklat.. haha :)
Teringat dulu2,, masa bercinta sanggup tggu smpai pukul 12 tgh malam..
Sbb,, nak dapat kan kol murah sikit.. 
Sanggup kumpul duit belanja semata2 nak beli topup..
Tak makan pon x pa..
Kalau malam2 tu,, wkt tgh bergayut hp,,
Ingt lg..mesti tutup muka dgn bantal..
sbb,, takut ad org terdgr kami sembang.. haha
Waktu tu,, mesti panggil manja2..
Mama papa,, Syg Abg, Manja Baby,, haha
Kanda Dinda paling x blh blah...
Even wkt tu sbuk nk exam,, smpat lg nak video call :)
Sggp tgk dia study... Comel nya dia.. haha :)
Haaa,, kan isma da cakap,, isma rindukan kngan dulu sbnr nya,,
Kenangan cinta yg x kan pnah kembali lg..
Kenangan cinta yg x mgkn kan terhapus,,
Kenangan cinta yg menjd bukti isma bukan lesbian.. ngeh3 :p

Tp benda dah lepas kan?? 
Better to let the bygones, be bygones,,, :)
Si dia pn pnah cakap mcm ni dulu kat isma...
Alahai sedihnya..
Hurm hari tu kan,, kami jumpa tau..
Muka dia nmpak sedih sgt..
X tau lah kan sedih kenapa..
Sedih tgk Isma ada kat situ ke,,
Sedih sbb benci tgk Isma ke,,
Sedih sbb Capital U x dk ke...
hurm...isma pon x dapat nk tafsirkan...
Jadi Isma pon buat keputusan angkat kaki je dr situ
N pergi tmpat lain.... Hurm,,, :(
Sy rindu nk tgk awak senyum mcm dulu...
seriously,, Rindu nk tgk lesung pipit awk tu.. :(

Awak,, ketahuilah,,, antara kita,,
Mgkin da x dk jodoh..
Tp,,, kenangan kita,, tetap kekal bersemadi dalam ingatan sy,,
Selamanya sy rindu kenangan kita.. :)

Mungkin sy x perlu lupakan awak,,
Sbb sy x mgkin lpakan awak.. :)
Tgk pic kat atas tulis apa,,, "Jangan kecewa jika putus cinta kerana
Allah telah menyediakan seseorang yg lbih baik utk kita"

Sy rasa awak dah jmpa MRS Right awak...
Capital U kan???
Sy doakan awak bahagia bersama dia.. :) 
Doakan sy jumpa Mr Right sy ya.. :)

Sy syg kenangan saya dgn  awak MFBMS ,,,,
selamanya.. :)

Assalamualaikum




 
 

No comments:

Post a Comment