Google+ Followers

Friday, 31 May 2013

Kami Buddies,, Kami Kekal Selamanya!!!

Assalamualaikum!!!
Ha!! this time,, isma nak buat cerita pasal buddiess pulak.
Mesti korang ingat isma nak cerita pasal kawan baik isma an??
NOPE!!!
this time,, isma nk cerita pasal adik2 Isma yg tercinta.. :)
For ur in4mation,,,, Isma ada 4 beradik..
Isma yg sulung..
Yg no dye Alya..
Yg ketiga Hafiz..
Latest but not least hahahaha!!!!!! Hidayat...
Macam mak isma nak beranak lg je pulak????
Rasanya x kot..
Mak dah tua.. 40 tahun da pon.. :)


Mesti korang tgh fikir,,, knp isma panggil adk2 isma buddiess??
Kenapa bukan kawan2 isma??
Ada sebabnya..
Isma anggap adk2 isma mcm kawan2 isma.. mcm sahabat
walaupun jarak kami agak jauh..tp kitorang bahasa kan diri kami "kau" "aku"
Mcm kurang ajar sikit an??
tp bg kami,, ini lah yg menguatkan kasih sayang cintan cintun antara kami..
hahaha bombastik dowh ayat cinta isma.. mcm x percaya.. 
Adik2 isma ni manja2..
yang alya ni,, harap je badan debab,, tp otak mcm budak2
sama jela dgn hafiz tu,,
even baru form 1.. sapa2 yg nmpak dye mesti ingt dya ni form 4/5..
besar gedabak badan2 adk2 aq ni..
beza lak dgn hidayat..kecik je badannya,, tp mulut..
Mengalahkan mak nenek..
Isma pulak,, hehe.. biasalah.. kecik je badannya..
peramah,,, cute.. hehehe.. jgn marah adik2
blog aq,, sukati aq la nak puji diri aku.. :)

ni lah alya
 haha stress je kan muka dy?? aq tgk pon aq stress... hwargh!!
dush!! dush!! dush!! wa kasi tumbuk sama lu!!!

HIARGH!!! WATCHA!!!!
haha puas hati dpt tumbuk muka budak debab ni..
hahahaha
da la muka mcm nak beyak.. 
 ngeh ngeh ngeh

kiri, hafiz.. tengah hidayat.. kanan alya

 tengok tu,,,
semua buat lambang LOSER!!!
YEAH,,, korang memg loser... woohoo!!
sebenarnya adk2 aq buat "loser" sbb aq yg snap pic ni.. 
nakal bebeno adk2 aq ni
haih...

Tapi,, walau apa pun..
mereka still kanda dinda aq..
Aq sayang sgt kat adk2 aq yg sengal tahap gaban ni..

ingat tau wahai "senget2" ku sekalian..
walau apa pun terjadi,,
"KITA BUDDIES!! KITA KEKAL SELAMANYA"!!
kita tak kan terpisah!!
walau datang dugaan sebesar mana pon,
walau kita kerap gaduh,
walau kita selalu kutuk sesama sendiri,,
 aq nak korang tau 1 bnda..
"AIR DICINCANG TAK KAN TERPUTUS"
kita kan tetap kekal beradik selamanya

sayang korang semua.. :)

Really3 love u..
mmuahx!!


 

2 comments:

  1. amboih.. rajin betul hang update blog noh

    ReplyDelete
  2. haha.. rajin apenya... dah bpe hr da aq x update

    ReplyDelete